Alpacatherapie
 
Unieke therapie voor kinderen!
Alpaca Therapie
Vind de rust in jezelf
 

Alpaca Therapie

 
Voor wie?
Alpaca Therapie is uitermate geschikt voor kinderen met een beperking, een traumatische ervaring, (kenmerken van) autisme, Syndroom van Down, ADHD en hyperactiviteit.
 
MEER INFO? 06 41848579
Samen op pad

Speciaal voor jou!

We beginnen op de boerderij waar de Alpaca al op je staat te wachten. We drinken een kopje thee zodat we even aan elkaar en de alpaca kunnen wennen. Daarna vertrekken we al wandelend naar het bos waar we samen met de alpaca leuke aktiviteiten doen. Als het heel hard regent blijven we lekker in de stallen en doen we binnenaktiviteiten.Als het voor jou teveel is om naar het bos te wandelen, kunnen we natuurlijk ook bij het bos afspreken. Geen enkel probleem! Wat kan de Alpaca voor jou betekenen? Ook de alpaca zal in het begin eventjes een beetje verlegen zijn. Als hij eenmaal door heeft hoe lief je bent, zal je al snel zijn hartje veroveren. De Alpaca zal er voor je zijn en zal het super fijn vinden met jou te spelen.
 
 

Voor de ouder(s)/ verzorger(s)

Alpaca Therapie is nog niet zo heel bekend in Nederland. Voor zover mij bekend ben ik de enige in Nederland die deze therapie aanbiedt. Door de verschillende opleidingen die ik genoten heb ben ik tot een zelfgeschreven methode gekomen die aardig overeenkomt met de Alpacatherapie in Duitsland (die daar overigens zeer succervol is). Ik bezit verschillende diploma's SPW/AB'er, Academische Lichamelijke Opvoeding Amsterdam en Motorisch Remedial Teaching (beter bekend als MRT). Deze mix van opleidingen en jaren ervaring op de werkvloer, in combinatie met de kracht van de Alpaca maakt deze therapie zo bijzonder. LET OP! Helaas zijn we in Nederland nog niet zo ver dat dit soort therapie door de verzekering wordt vergoed.

Tarief 65,00 EURO per sessie (ca. 60 minuten)

 
 

CONTACT

LEMELERVELD, OVERIJSSEL

ALPACA THERAPIE

BEL VOOR MEER INFO MET 06 445 95 442 OF MAIL NAAR INFO@DEALPACA.COM